2009. szeptember 11., péntek

Ablakomba, ablakomba ...

Besütött a holdvilág. :)
Most már besüt, mert hétfőn az asztalos berakta a szép ablakainkat, ajtóinkat. Borovifenyőből készültek, remélem majd bírják a strapát.
Az biztos, hogy nagyon szépek, jó lett a színűk is. Variáltunk, hogy milyen színű legyen a lazúr rajta, aztán a kissé vöröses teak-szerű színről lemondtunk, ennek a sötétebb mézszínű javára.
Szerintem jól döntöttünk.
Közben, amiről nem lett bejegyzés, elkészült a padlófűtés is, ráöntötték az aljzatbetont. Kijavították a fúrások-faragások helyeit.
Szerdán jön a burkoló és elkezdi a konyhát vagy a fürdőt. kérdés addigra megérkezike a fürdő csempénk.
Jön a kedves Sógorom is, ő festi a házat. Szintén jövő héten kezd valamikor.
Tegnap kinn volt az értékbecslő és elhűlt, hogy milyen gyorsan haladunk és milyen szépen van a ház építve. Simán beleférünk a 60 %-ba a következő részlethez.
Sőt ha a burkolás kész, azt mondta azonnal adjuk is be a használatba vételire a kérelmet.
Hát így állunk :))

2 megjegyzés:

  1. Tényleg gyorsan haladtok! Szuperek a nyílászárók, honnan szereztetek ilyen gyorsan/szépen dolgozó asztalost? Azt hittem, ilyen nem létezik. :) Körbe vannak szegve az ablakok? Vagy hogyhogy nem látszik a purhab?

    VálaszTörlés
  2. Az asztalost a kivitelező szerezte és nem bántuk meg:)
    Mint ahogy a férjem felvilágosított, az ablakok körbe vannak szegve, én nekem fogalmam sem volt, de valóban nagyon szépen vannak berakva. igaz alul még látszik egy kis purhab, de oda még jön a párkány.

    VálaszTörlés