2010. március 5., péntek

Kínlódás a függönyökkel

Eljött az idő, mikor már hiányolom a függönyt a nappaliról. Jó nagy ablakaink vannak, nem egyszerű a választás, ebből a szempontból sem. Nem akarok semmi extrát, először valami kis egyszerű szép, natúr színűre gondoltam, kis parasztcsipkével megdobva (de nem azt a modern dizájn-t) , vagy valami virágos, romantikusra.
Vettem is mintának a Jysk-ben egy viszonylag egyszerű natúr függönyt, nem olyan műhatású, gézszerű.
Felrakattam a férjemmel a karnisokat, még akkor este, hogy lássam milyen, tetszik-e, mert akkor veszek még hozzá, hiszen épp akciós volt.
tetszett, nem volt rossz, bár eléggé beleolvadt a falba, hiszen alig van még valami a szobában. :)
És én akkor, balga felrakattam a panelból hozott, 8 éves függönykémet, amibe akkor beleszerettem, és a nappalinkat díszítette. Kis tulipános margarétás, elmosódó mintákkal, kicsit natur, kicsit tompa narancs.
Nagy kár volt, mondtam is magamnak, de hüle vagyok, mert innentől kezdve látom, hogy ilyen függöny kell ide, annyira szép, bájos, nekem legalábbis és annyira passzol a falhoz, még a panelban sem volt ennyire szép.
A gond csak az, hogy csupán egy ablakra való van belőle, és szerintem sehol nincs már ilyen, még hasonlót sem láttam. :(
Szóval nem lesz egyszerű a választás, pedig lassan jön a meleg is, meg már zavar, hogy mindenki belát :))
Képet majd teszek fel róla, csak a gépünk egyelőre bemondta az uncsit.

2 megjegyzés:

  1. Együttérzek veled, sajnos én is hasonló cipőben járok (eddig a konyha függönyöződött be, a szobák még nem...)

    Én olyan natúr anyagot keresek, ami a fényt nem ereszti át (lámpafénynél még a sziluettünk se látszódjék...), és nem kerül sok ezer forintba métere...

    Egyébként vargaera vagyok, még be sem mutatkoztam :)))

    VálaszTörlés