2011. május 6., péntek

Játszótér projekt 2.

Húsvét hétvégéjén megépült a játszótér második fele is.
Régóta szerettünk volna már valamit a gyerekeknek, de untam, hogy mindenhol a felmászós kis házas, csúszdás verzió kapható, persze más is  van, iszonyatos áron.
Ráadásul rönkből szerettem volna, az meg persze még drágább. Régen láttam egy Praktikában, hogy kifuserált csónakból a gyerekeknek építettek egy hajót. Már az is nagyon tetszett, de hát mi honnan szedjünk csónakot. Aztán láttam egy Kecskemét közeli rönkbútorosnál hajót, ami nagyon tetszett, de az árát már meg sem mertem kérdezni.
Itt bejött a képbe Balu, akinek az agya rögtön pörögni kezdett, aztán pedig a keze is :D. Bevállalta a munkát, egy ismerősénél látott mintát alapul véve. Persze én rögtön átalakítgattam, számomra gyerekbiztossá téve, a fiúk meg tűrték, ahogy állandóan beleszólok.
Szerintem igazán a helyszínen állt össze a kép, bár lehet Balunak lelki szemei előtt már ott lebegett a hajónk, én is nagyon vártam már, hogy milyen lesz, tetszeni fog-e nekem és hát persze a gyerekeknek is.
Maya segített Balunak, a fia és barátja is besegítettek, sőt utolsó nap a náluk vendégeskedő Viktor is lejött segíteni. Szóval igaán klassz kis csapat hozta létre :) Köszönjük Mindenkinek! :)))
Sajnos a kapott csúszdánk időközben eltörött, így az oldaláról lecsúszással még várni kell. :((
A gyerekek így is nagyon szeretik, sokat játszanak rajta, azt hiszem jó választás volt. Még a vitorla hiányzik, rám vár, hogy méretre szabjam és valaki megfesse.

Köszönjük Balunak a játszóteret! Aki szeretne hasonlót, vagy érdeklődne, megtalálja Balut rajtunk keresztül is, vagy pedig Gabi blogján, hiszen ők egy család! :)) A blogon más alkotásai is láthatóak az aranykezű férjnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése